După ședința în cadă cu lapte pe care am făcut-o cu soția mea, i-am propus și o ședință în studio. Zis și făcut, am dat comandă de suport pentru fundal și ne-am hotărât la o culoare de comun acord. Cu această ocazie am și echipat studio-ul cu cele necesare, pentru o astfel de ședință foto și nu numai. Am intrat la prietenii de la F64 și am dat comandă de tot ce aveam nevoie ca ședința să decurgă normal și totul să iasă frumos (o să scriu mai jos tot echipamentul folosit pentru această ședință).

Sunt fotograf de 8 ani și am făcut foarte multe fotografii și în toată perioada aceasta am învățat să mă joc foarte mult cu lumina, așa că acest stil l-am adaptat și în fotografiile mele de maternitate. Îmi place acest stil, putem lucra la o iluminare excelentă și la o formă și un stil uimitor pentru a oferi imagini frumoase și rafinate.

Îmi întreb întotdeauna clienții ce fel de imagine le place, fie din propriul meu portofoliu, fie de la oricare alți fotografi care au o prezență mare pe Instagram, de exemplu. Acest lucru mă va ghida să vă ofer tipul de imagini potrivite pentru a vă adapta temperamentul. O ședință de maternitate va dura aproximativ o oră și jumătate în Studio-ul meu din Râmnicu Vâlcea și vă pot asigura de un moment cu adevărat special.

Nu lăsați să treacă acest moment, făceți-vă să vă simțiți uimitor, arătați uimitor și arătați-i acestui copil cât de mult a fost iubit chiar și de când era în pântece!

  

Echipament folosit: