Pe data de 22 ianuarie eu impreuna cu sotia mea ne-am hotarat sa facem o sedinta de gravida in cada ea fiind gravida in 30 de saptamani atunci. M-am uitat pe site-urile din strainatate, pinterest si instagram si mi-am facut o idee cum trebuie sa se desfasoare sedinta foto.

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa il sun pe bunul meu prieten Lucian de la Resort Paradis, el detinand mai multe pensiuni in Ramnicu Valcea si aveam nevoie de o cada frumoasa si stiam ca acolo voi gasi ceea ce am nevoie. Am vorbit cu el si mi-a pus la dispozitie mai multe camere, sa aleg ce imi place.

Asa ca a doua zi de dimineata impreuna cu sotia mea ne-am pregatit pentru sedinta foto, in timp ce ea se machia si se pregatea, eu incercam sa pun la punct ultimele detalii. Dupa ce s-a terminat de pregatit am plecat impreuna sa luam flori, ea avea deja o cordeluta cu flori interesanta pe care voiam sa o folosesc in sedinta si ca atare am cautat flori sa se potriveasca cromatic. Nestiind cat lapte am nevoie pentru a obtine albul perfect in cada, am luat mai multi litri (exista si varianta sa va folositi de lapte praf doar ca noi nu am gasit). M-am dus la studio sa imi iau luminile si tot ce aveam nevoie pentru o astfel de sedinta foto.

Detalii sedinta foto:

  • primul pas de care aveti nevoie este o foarfeca cu care sa taiati coditele florilor, trebuiesc taiate cu grija sa nu se desprinda petalele dar cat sa pluteasca pe deasupra apei;
  • al doilea ar fi sa dati drumul la apa si sa verificati constant nivelul si temperatura apei (eu am umplut cada pana la jumatate si am lasat-o mai fierbinte, timp necesar sa pun laptele si florile in cada);
  • al treilea pas ar fi sa folositi un softbox cat mai mare sa dea o lumina uniforma, sau daca nu aveti un astfel de modificator puteti sa dati cu lumina in tavan.

Rezultatul sedintei foto il puteti vedea mai jos.

Echipament folosit: