Mădălina și Cosmin au decis să-și captureze momentele unice la 3 zile după nunta lor prin intermediul unei ședințe foto after wedding. Au ales un loc special pentru această experiență, Ecvestria Ranch, unde au putut să combine pasiunea pentru cai cu arta fotografică.

Fotografia este un mediu fascinant în care poți experimenta cu lumina și limbajul corporal pentru a crea imagini memorabile. Recent, am încercat să mă joc cu lumina puternică a soarelui, îmbinând-o cu limbajul corporal pentru a crea compoziții interesante și expresive.

Lumina puternică a soarelui poate fi dificilă de gestionat, dar poate crea un efect dramatic și puternic în fotografiile tale. De exemplu, m-am jucat cu umbrele pentru a crea profunzime și a adăuga dimensiune la compoziția fotografică. Pe lângă lumina soarelui, am încercat să folosesc și limbajul corporal pentru a adăuga expresivitate și personalitate fotografiilor. Am încercat să experimentez cu diferite poziții și atitudini pentru a crea compoziții dramatice și expresive.

Este uimitor cum o ședință foto after wedding poate aduce la viață amintirile din ziua nunții, iar Ecvestria Ranch a oferit un cadru perfect pentru această experiență. Mădălina și Cosmin pot privi acum aceste imagini și retrăi momentele speciale din ziua lor, la ani distanță.

Dacă și tu ești în căutarea unei locații unice pentru ședința ta foto after wedding, Ecvestria Ranch ar putea fi răspunsul pe care îl cauți. Cu o combinație de frumusețe naturală și oportunități fotografice neobișnuite, acest ranch poate oferi un cadru perfect pentru amintirile tale importante.

Photographer/editor: Sabin Neacșa
Videographer: Madalin Deaconu

Ecvestria Ranch – 13 Septembrie 2022